Друк
Категорія: Виставки
Перегляди: 177

Що переважало в душі учениці Полтавської дитячої художньої школи Алісії Кривчун: хвилювання чи радість? Мабуть таки хвилювання, адже це перша в її житті персональна виставка робіт. Та невимушене спілкування, підтримка рідних, друзів та улюбленої викладачки Лідії Орел розвіяли переживання дівчинки. Як розповіла мама, здібності Алісії проявилися ще в дошкільному віці. Найбільше запам’яталися малюнки трьох поросят, по виразу мордочок яких легко визначався їх настрій та характер. Саме любов до малювання і привела дівчинку до художньої школи.

Присутніх на презентації дітей цікавило все: коли і як проявився талант до малювання, чи були невдачі та розчарування, які техніки малювання найбільше подобаються, як приходить натхнення? Розповідали і про свій власний досвід. А ще всі присутні на заході у бібліотеці-філіалі №4 дізнались від викладачки Алісії – Орел Лідії Олексіївни, що «малювати вміє кожен», головне - розвивати ці здібності та закріплювати їх щоденною працею. Творчих злетів тобі, Алісіє, невтомного руху вперед і багато персональних виставок найвищого рівня!

Насолодитись експозицією яскравих, вишуканих робіт юної вихованки Полтавської дитячої художньої може кожен бажаючий, відвідавши читальний зал бібліотеки-філіалу №4 за адресою: вул. Європейська, 141.