Друк
Категорія: Виставки
Перегляди: 129

До відзначення найромантичнішого свята року - Дня Святого Валентина призначаємо побачення у бібліотеці! Кохання буде існувати стільки, скільки існуватимуть люди, і займатиме головне місце в їхньому житті. А у запропонованих нами книжках - зашифрована вся набута людьми мудрість цього найсвітлішого почуття.

Фахівці центральної міської бібліотеки підготували користувачам романтичний сюрприз - побачення наосліп з книжками.

Побачення наосліп з книгою – найкращий спосіб дізнатися дивовижну історію, яку ви не очікували. Вас чекає знайомство з книгами відомих авторів, де розкривається прекрасне почуття кохання та романтичних стосунків… Таке побачення стане для кожного відвідувача пізнавальним, змістовним та цікавим, надасть можливість зізнатися у коханні улюбленій книзі, обговорити прочитане з друзями та новими знайомими.

Всі книги приховані під подарунковими обгортками. Керуючись лише власною інтуїцією, потрібно зробити вибір і обрати книгу, що стане чудовим способом потішити себе та дізнатися дивовижну історію. Серед видань, представлених на виставці, знаходиться і книга-сюрприз, яка стане вишуканим та інтригуючим подарунком. Тож, поспішайте до нас та першими дізнайтеся, що приховують обгортки! Разом будемо зустрічати свято, яке сповнює надією і романтикою серця, залишає на весь рік гарний настрій та позитивні емоції.