Друк
Категорія: Виставки
Перегляди: 124

Абдель Селлу — літературний феномен. Він ніколи не мріяв стати письменником, але його автобіографічний роман «Ти змінив моє життя» став справжньою сенсацією та приніс авторові світове визнання.

Абделя Яміна Селла привезли в Париж з Алжиру, коли йому було чотири роки. Його усиновили бездітні родичі. Для багатодітних арабських сімей, що живуть на півночі Африки, немає нічого незвичайного в тому, що дитина віддається бездітним родичам.

Вже в чому-чому, а в строгості нових батьків Абделя ніяк не можна було звинуватити. Його ні в чому не обмежували, йому не забороняли допізна дивитися телевізор по неділях, ніхто не перевіряв, чи ходить він до школи, як він вчиться. Нікого особливо не цікавило, чим він займається цілими днями. Абдель сповна скористався свободою дій.

Сьогодні 42-річний Абдель, Амаль і троє їхніх дітей живуть в Парижі. «Зауважте, які у них дати народження 05.05, 06.06 і 07.07. Бачите, як я сильний в математиці », - сміється Абдель. 

Працівники бібліотеки-філіалу №5 пропонують пережити справжні моменти з життя автора за допомогою книги, яку ви знайдете у нас на книжкових полицях.