Гриби знали і вживали ще з давніх часів. Коли чуєте слово «гриби», ви, напевно, уявляєте козубець, наповнений підберезниками, підосичниками, маслюками чи білими грибами.

Грибникові-початківцю потрібно пам’ятати, що збирати можна тільки добре відомі гриби. Як відрізнити під час збирання їстівні гриби від отруйних? Насамперед треба ознайомитися з головними видами грибів, а перші пошуки починати під керівництвом досвідчених грибників.

Бібліотека-філіал № 11 Полтавської міської ЦБС пропонує книжкову поличку «Обережно! Мухомори з поганками».

 
161020 11Досвід розпізнавання грибів приходить з роками, і ми вирішили вам допомогти. Розмістили на книжковій поличці книги та журнали, в яких кожен знайде потрібну для нього корисну інформацію.І ось ми, розібравшись з поганками, назбирали повний козубець гарних грибів. Тепер можемо з легкістю починати куховарити: сушити, солити, маринувати, консервувати та, нарешті, готувати з грибів смачнющі страви. Рецепти приготування знайдете в книгах, що знаходяться на поличці.Тож чекаємо на вас за адресою: Д. Яківці, вул. Нагірна, 1; тел. (0532)-67-37-26.