Друк
Категорія: Новини
Перегляди: 149

В бібліотеці-філії №2 відбувся зворушливий виступ дуету Юлії Стиркіної та Людмили Костенко з романтичною назвою музично-поетична композиція «Відтінки почуттів», який підкорив серця аудиторії. Лірично, чуттєво та натхненно пролунала поезія об’єднана з музикою, що сплелася в однин образ, та зазвучала тонкими нотками любові. Музично-поетична композиція постала немов картина, де настрій переданий інтонацією і нагадує відтінки почуттів як кольорів.

Шанувальники поезії пані Юлії отримали справжнє задоволення – незвичайна жінка, тонкий лірик, знавець людської душі, з акторськими здібностями. Та витончена Людмила Костенко – виконавиця зворушливих пісень про любов і ніжні почуття.  Майстерне поєднання щирого слова і мелодії. Ця єдність відновлює в нас найкраще, занурює у внутрішній світ, зачіпає найпотаємніші струни душі, пробуджує любов. А  любов – змушує нас сміятися і плакати, радіти і страждати, мучитися і насолоджуватись життям, одним словом спонукає нас ЖИТИ.

Від аудиторії отримали багато приємних відгуків. Щиро вдячні виконавцям за такий творчий подарунок, за оригінальну ідею аплікації музичних та віршованих творів, гру на гітарі та піанолі.