Друк
Категорія: Новини
Перегляди: 153
Мама! Найдорожче слово в світі!
Де б не був ти, що б ти не робив,
Назавжди вона твій шлях освітить
Ніжним серцем, відданим тобі.

Так, навесні, коли розквітають квіти й оживає природа, ми святкуємо День матері. Люба наша ненька – дорога матуся! Це вона співає нам вечорами колискові пісні, це вона не спить ночами, коли ми хворіємо. Це вона піклується і дбає про нас. В бібліотеці-філії для дітей №13 бібліотечні працівники запропонували маленьким читачам зробити власноруч вітальну листівку для любих матусь «Материнське ніжне серце…». В неї малеча намагалися вкласти всю свою любов та вдячність найріднішій людині.

З нагоди цієї дати в читальній залі оформлено книжково-журнальну мозаїку «Все до серденька матері горнеться». Увазі користувачів пропонується різноманітна література українських письменників про матір, як берегиню домашнього вогнища, сім’ї, джерело ніжності, любові і краси. Родзинкою для користувачів бібліотеки стало селфі «Мама і я».

В цей день працівники бібліотеки від усієї душі вітають дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. Також вітаємо усі родини з прийдешнім Міжнародним днем сім’ї!