Друк
Категорія: Новини
Перегляди: 149

Сучасний світ живе бурхливим, стрімким життям. Вулицями мчать автомобілі, автобуси та тролейбуси. Для того, щоб шлях був безпечним, користувачі повинні знати правила дорожнього руху. Ми не можемо уявити свого життя без транспорту, без доріг, світлофорів, пішохідних переходів. Адже транспорт – наш вірний друг! Але, забуваючи про власну безпеку, нехтуючи правилами дорожнього руху, діти можуть стати жертвою своєї необдуманої поведінки. Транспорт може бути не тільки корисним, а й небезпечним, якщо не знати правила дорожнього руху.

З цією метою протягом дня в бібліотеці-філії №12 для наших маленьких користувачів бібліотекар провела бесіду «Дорожні знаки силу мають!».

Під час бесіди ми обговорили правила дорожнього руху, і діти з задоволенням відповідали на запитання. Необхідно пам’ятати, що переходити дорогу треба дуже уважно. Перетинати проїжджу частину слід швидко, але спокійно. Не потрібно бігти! Також, діти за допомогою гри «Дорожні знаки» активно приймали участь і відповідали на запитання.

На перший погляд, дітям може здатися, що правил дорожнього руху занадто багато і запам’ятати їх важко, або взагалі неможливо. Але набагато краще витратити час на те, щоб вивчити правила дорожнього руху, ніж ризикувати своїм здоров’ям і життям! 

Отже, завжди будьте уважними та відповідальними й нехай вам щастить.