Друк
Категорія: Новини
Перегляди: 161

Останні новини від ТАТОHub, що запрацював на базі бібліотеки-філії №2 та співпрацює сьогодні з Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги м.Полтава. 

На зустріч з TATOHub.Полтава завітала Заступниця Голови Місії Посольства Швеції Марія Ліндгрен Салтанова. Почесну гостю радо зустріли команда ТАТОхабу та розповіла про зміни, які відбулися в їх діяльності у зв'язку з війною, про підтримку для людей, в особливості для татів, внутрішньо переміщених осіб та тих, хто вимушений був змінити місце проживання. Учасники зустрічі також обговорили подальші напрямки роботи та можливі шляхи підтримки діяльності TATOHub.Полтава Посольством Швеції.

Окрім цього на зустріч були запрошені наші партнери Мобільні бригади соціально-психологічної допомоги м.Полтава, які розповіли про специфіку своєї роботи та спільну діяльність у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, що є дуже актуальним питанням в реаліях сьогодення.

Нагадуємо, що TATOHub.Полтава було створено в межах проєкту «Трамплін до рівності», що реалізується UNFPA Україна у партнерстві з офісом Віцепрем’єрки з питань Європейської та Євроатлантичної інтеграції України за фінансової підтримки Швеції.