Друк
Категорія: Новини
Перегляди: 170

Чи любите ви байки? У Центральній бібліотеці Полтавської МТГ - так. Відкриємо невеличкий секрет - у стінах бібліотеки відбулися зйомки нового сезону Міжнародного дитячого гумористичного журналу «Байки», кінопроєкту, що підкорив Україну. 

Кіножурнал «Байки» був створений 25 травня 2014 року. Саме тоді автор ідеї, а пізніше продюсер, Олександр Молодцов провів перші кінопроби. У серіях беруть участь як діти від 5 років, так і дорослі.. Це гарна можливість для дітей спробувати себе вперше у кіно.

Кіножурнал показує закадровий світ кіно, вчить і готує юних акторів до великих робіт в напрямку кінематографа. За три роки «Байки» брали участь у безлічі кінофорумах і кінофестивалях. 

На сьогоднішній день, кіножурнал отримав міжнародний статус. «Байки» стали майданчиком любителів дитячого кіно, своєрідним трампліном для тих, хто бажав познайомитися з закадровим світом кіно. Картини знімаються багатожанрові, тому є можливість отримати як образ веселого персонажа, так і стати героєм мелодрами. Кіножурнал показують як на великому екрані, так і на телебаченні.

«Побачення у бібліотеці» - таку назву має серія нового сезону, зйомки якої проходили в Центральній бібліотеці Полтавської МТГ. Юні актори-аматори – вихованці Центру моди «Століття краси» (директор Ольга Агєєва), мали можливість реалізувати свої мрії саме під орудою зіркового продюсера  Олександра Молодцова. Ми раді, що одним зі стартових майданчиків для майбутніх зірок стала і наша бібліотека. Тож з нетерпінням чекаємо на прем’єру!