Друк
Категорія: Новини
Перегляди: 150

Нині, коли в країні йде війна, багато людей потребують допомоги і підтримки, а чи найбільше цього потребують поранені солдати, які знаходяться на лікуванні. Майже у кожного є сім’я та діти, і вони з нетерпінням чекають на зустріч із ними. Зв’язок із сім’єю та друзями підтримує наших хлопців і вони знають, що тільки від них залежить спокій їх рідних і всієї країни.

Сьогодні вся Україна стала великою сім’єю. Тому, щоб підтримати наших захисників, що зараз знаходяться на лікуванні в 1 міській лікарні, молодші читачі бібліотеки-філії №11 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ намалювали для них малюнки.

У своїх роботах діти висловили щиру вдячність воїнам за те, що над їхніми головами не свистять кулі і не вибухають снаряди. Дитячі роботи та їхні емоції не можуть бути фальшивими, як і сльози в очах поранених, коли вони беруть до рук ці особливі талісмани. Коли боєць одужує і повертається на місце служби, він бере їх із собою.

Працівниця травматології Тетяна Кондратьєва із задоволенням завітала до нашої бібліотеки, щоб передати пораненим, які лікуються у їхньому відділенні, ці малюночки, що намальовані з великою пошаною до наших захисників і щирою вірою у нашу перемогу. Сподіваємось, що вони стануть своєрідним стимулом для їх швидкого одужання.