Друк
Категорія: Новини
Перегляди: 168
Осінь завжди чарує
Кольором незбагненним
Пишністю нас дивує,
Листям своїм вогненним!

Як гарно, по-справжньому святково виглядає різнокольоровий букет з осіннього листя. Його можна назбирати у парку, або виготовити самому з кольорового паперу. 25 вересня бібліотека-філія №11 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ привітно зустріла дітей і дорослих на майстер-класі з виготовлення паперових осінніх листочків.

Давно відомо, що працюючи з папером, діти вчаться точності і акуратності, а також отримують навички роботи ножицями, склеювання паперу, навичками багаторазового згинання паперового листа з обов’язковим розгладжуванням згинів і кутів. А ще однією корисною якістю, яку допомагають здобувати паперові фігурки – це посидючість. Це вчить дитину концентруватися на актуальній задачі і досягати успіху. А ще – це спілкування! Бібліотекар Світлана Городинська показувала присутнім, що за чим треба робити і читала віршики про красуню Осінь.

Яка краса повсюди неповторна!
В осіннім лісі казка ожива.
По гіллі скаче білочка проворна,
А жовте листя стежечку хова.
 

Також для відвідувачів працівники бібліотеки підготували інсталяцію «Щедра осінь», а наша активна читачка Дарина Данилець – аплікації з природних матеріалів.

Приходьте у бібліотеку заряджатися позитивом! Чекаємо на вас!