Друк
Категорія: Новини
Перегляди: 145

Здається, навіть осінь привітала сьогодні полтавців! Як тепло та затишно заглянув сонячний ранок у наші вікна! Адже сьогодні, 23 вересня, відзначається День міста Полтави. 

Тож з цієї нагоди, всі хто завітав до бібліотеки-філії №3, мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою «Я люблю Полтаву», а також взяли участь у цікавій вікторині «Полтавським краєм на вітрилах часу». І дорослі, й діти із задоволенням діставали із полив’яного горщика полтавські галушки та варенички із цікавою «начинкою» – питаннями про рідне місто.

Овчаренко Тетяна Василівна із Сумщини через війну опинилася в Полтаві і була приємно вражена красою та гостинністю нашого міста. Тепер вона стала нашою постійною читачкою, має змогу обрати літературу для душі. Пропрацювавши все життя бібліотекарем, жінка отримує справжнє задоволення від книжкової атмосфери.

Маленькі гості нашої бібліотеки привітали Полтаву  малюнками на асфальті та віршиками.

Також для відвідувачів ми підготували локацію, де можна не тільки погортати цікаві книги про Полтаву, але й сфотографуватися. До речі, цей колаж малюнків підготували наші читачі-художники. Тож, гарно та корисно провівши час, наші гості робили гарні фото в тематичній фотозоні. 

Ми вітаємо полтавців та гостей нашого чудового міста зі святом! Не забуваємо та ніколи не забудемо, якою ціною ми маємо змогу святкувати цей день!