Друк
Категорія: Новини
Перегляди: 152

Христове Воскресіння, Паска, Великдень - найжаданіше свято весни для всіх українців. Сьогодні в умовах війни Великдень - це не лише весна, з цим святом пов'язані надії українців на перемогу та відродження України.

Бібліотека-філія №3 вітає всіх з Великоднем! Зовсім небагато часу залишилося до світлого свята Великодня, отже, саме час визначатися, чим фарбувати яйця, за яким рецептом пекти паски і як прикрашати свою оселю. Для вирішення цих питань, в нашій книгозбірні є багато різноманітної літератури, яка допоможе вам зробити свій вибір. На наших полицях з періодикою ви знайдете цілу рубрику: Великодні радощі; Паска за бабусиним рецептом; Голос писанки.

Для прикладу багато наших читачів відкрили для себе, що Великодня писанка може передавати послання з минулого наших предків. Може виразити наші найщиріші побажання рідним і близьким людям, попросити вибачення, привітати, розповісти про найтепліші почуття любові, ніжності, вдячності… Адже крючечки, квіточки, ромбики, звірята і пташечки - це не просто елементи орнаменту, це значно більше. За ними приховані символи безсмертя, вічності, радості, щастя, родинного благополуччя, весни, води, неба…

1

Кожного року наші читачі вітають наш колектив з Великоднєм! Так наша постійна читачка, добра людина, рукодільниця, Ткачук Тетяна Миколаївна, із року в рік поповнює своїми поробками наші виставки.

2

Запрошуємо всіх відвідати бібліотеку.