Друк
Категорія: Новини
Перегляди: 199

Минулий, 2021 рік ознаменувався важливою подією в житті Української держави – 30-річчям Незалежності. Зазвичай, до кожного ювілею ми звикли щось дарувати. Одним з найцікавіших дарунків річниці Незалежності стала ініціатива Міністерства культури та інформаційної політики (МКіП) - оголошений ним конкурс «Книжкові проекти до 30-ї річниці Незалежності України». 

За результатами цього конкурсу відібрані кращі видання з історії становлення і розбудови української держави, біографії видатних українців, довідники і порадники з вивчення рідної мови, цікаві видання про туристичні магніти України. Книги-переможці конкурсу були закуплені Українським інститутом книги для розповсюдження в бібліотеки. У їх вихідних даних зазначено: “Видання присвячене 30-й річниці Незалежності України, здійснене за сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України та Українського інституту книги. Видання призначене для безоплатного розповсюдження».

В бібліотеки міста надійшло 84 примірники цих знакових видань. Впізнати їх можна по яскравих наклейках з написом «Незалежність – 30». Ці видання – перед вами. З повним списком отриманих видань можна буде ознайомитися на сайті Полтавської міської централізованої бібліотечної системи в рубриці «Нові надходження».