Друк
Категорія: Новини
Перегляди: 271

Мабуть, ніде немає такого чудового Різдва, як у нас на Україні! З ялинкою, з кутею, веселою колядою та щедрівками. Різдвяна радість народження Ісуса – це радість, яку хочеться розділити з цілим світом! І у ці святкові дні, як ніколи, відчуваєш єдність рідного народу. Адже, саме Різдво – час забути всі образи і негаразди, час згадати, що всі ми – одна велика дружня сім'я. І, насамперед, час підняти свої очі до неба і разом з Янголом проспівати: «Христос рождається! Славімо Його!».

У переддень чудового свята Різдва Христового до бібліотеки-філіалу №3 завітала її читацька родина – учні 2-го класу 37 школи. Разом із ними бібліотекарі і здійснили мандрівку до палестинського містечка Віфлеєм та познайомилися із дарами волхвів. Вчилися бути добрими і чуйними на прикладі маленької дівчинки Марійки із казки Бориса Ганаго «Різдвяний ангел». А, різдвяна казка Ївги Шугай «Золоте павутиння» розповіла дітям про те, як з'явився давній звичай прикрашати ялинку дощиком. Про різдвяні мультики із улюбленим героями ми також не забули… А Різдвяний ангел не забув про нас і приніс нам солодощі.

Відчути подих прийдешнього Різдва присутній малечі допомогла книжечка «Дітям про Різдво». Рекомендуємо її прочитати як дітям, так і дорослим. Адже кожна сторіночка цієї книги вселяє любов і добро, мир і затишок у душі тих, хто перегортає її сторінки.