Друк
Категорія: Новини
Перегляди: 204

Опанування цифрових навичок протягом життя — потреба сучасної людини, і саме бібліотеки — це публічні місця, де людина може безкоштовно отримати доступ до інтернет ресурсів та набуття потрібних знань в рамках проєкту « Дія. Цифрова освіта».

Протягом року бібліотека-філіал №12 підтримує співпрацю з територіальним центром соціальної реабілітації та громадою Подільського району. Тому 23 листопада ми запропонували користувачам загальне ознайомлення з платформою «Дія. Цифрова освіта», а також переглянути і обговорити серіал «Обережно! Кібершахраї». Освітній серіал складається з 4 серій, кожна по 8-12 хвилинних, які розповідають про небезпеку, в онлайн-мережі та як допомогти дорослим і дітям захиститися від фішингу та вішингу.

На завершення серіалу, бібліотекар разом з присутніми користувачами пройшли онлайн тестування і закріпили отримані знання. Ми також порекомендували присутнім переглянути такі освітні серіали:

Наша Україна повинна бути міцною державою з освідченими горомадянами, тому наша бібліотека і пропонує використати платформу «Дія. Цифрова освіта» для поповнення знань з цифрової грамотності.