Друк
Категорія: Новини
Перегляди: 140

Ретрокінозал при бібліотеці-філіалі №2 продовжує знайомити користувачів з найвідомішими зірками зарубіжного кіно 60-70-х років. Біографія Анні Жирардо викликала зацікавлення шанувальників старого доброго кіно, відтак для перегляду запропонували  французький фільм-комедію 1976 року «Знайомство за шлюбним оголошенням». 

Анні Жирардо знімалася в безлічі фільмів, серед яких «Жити, щоб жити», «Діллінджер мертвий», «Ніжний поліцейський», «Говоріть, мені цікаво», «Чорна мантія для вбивці», «Життя триває», «Крик в ночі». Але успіх у кіно прийшов з віком, і в 1970-х роках вона стала самою затребуваною кіноактрисою Франції.

З цього часу вона поступово змінює своє амплуа, переходячи від складних психологічних образів до характерних комедійних персонажів таких як головна героїня фільму «Знайомство за шлюбним оголошенням» - Жаклін Брашeр. Роман, між головними героями фільму розвивається поступово, тим він і цікавий. Чоловік-холостяк закохується, але одружуватися не хоче. Відносини припиняються, і він раптом розуміє, що був не правий. Чи можливо таке в житті? Глядачі однозначно отримали задоволення від цієї легкої та щирої на почуття комедії та з нетерпінням чекають наступних зустрічей!