Друк
Категорія: Конкурси
Перегляди: 231

Дорогі наші читачі! Нагадуємо, що з 01 червня стартував щорічний Всеукраїнський дитячий літературний конкурс "Творчі канікули". Триватиме він по 15 вересня 2022 року.

Хочемо нагадати вам умови конкурсу.

 

У Конкурсі беруть участь діти з усіх областей України у 2-х вікових категоріях:

Конкурс проводиться у 7 номінаціях:

Учасники Конкурсу кожної вікової категорії готують прозовий або поетичний твір, який за темою відповідає певній номінації. Будьте уважні і не забувайте позначати номінацію роботи!

Вона надсилається в електронному вигляді на електронну адресу Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім. Панаса Мирного; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 01 вересня 2022 р. 

Вимоги до роботи: обсяг не більше 8 сторінок у форматі Microsoft Word або RTF, шрифт – Times New Roman (12 розмір), 1,5 міжрядковий інтервал, усі поля – 1,5 см, сторінки формату А4, без ілюстрацій та додаткового оформлення.

Учасники-автори зазначають свої дані (ПІБ, вік, домашню адресу, контактний телефон) на останній сторінці конкурсної роботи (документ у формат Microsoft Word або RTF) та додатковим вкладенням (окремим файлом у форматі JPG) прикріплюють своє портретне фото.

Увага! На Конкурс приймаються тільки індивідуальні роботи.

Головне журі Конкурсу визначить переможців у кожній віковій категорії для кожної номінації. Переможців буде нагороджено дипломами та подарунками.

Кращі роботи учасників другого туру будуть відібрані для подальшої публікації у збірнику дитячих творів.

З Положення про конкурс можна ознайомитися за посиланням: https://chl.kiev.ua/novunu/2022/220530/10176/Положення 2022.pdf

Хочемо зазначити, що конкурс полюбився нашим читачам і вже вшосте організовується Національною бібліотекою України для дітей спільно з Національною секцією Міжнародної ради з дитячої книги (UA IBBY), Національною спілкою письменників України, Українською асоціацією працівників бібліотек для дітей, Фондом Миколи Томенка «Рідна країна».

Творчого натхнення учасникам!